Міст через річку Ірпінь та інші знакові проєкти: як EFE долучається до відбудови України

Міст через річку Ірпінь та інші знакові проєкти: як EFE долучається до відбудови України

Продукцію компанії EFE можна зустріти у понад 4 тисячах проєктах в Україні. Йдеться як про комерційну та житлову нерухомість, так про об'єкти громадської інфраструктури, приватні господарства і проєкти з відбудови. Як виробнику вдалось завоювати довіру такої кількості партнерів та в яких нещодавніх проєктах брала участь компанія EFE, розповідає 24 канал.

Серед них: 

  • Відновлення мосту в Ірпені: для зведення нового 115-метрового мосту EFE виготовила 64 мостові балки. Після цього компанія почала нарощувати цей напрямок. На сьогодні її виробничі потужності сягають близько 120 мостових балок щомісяця. 
  • Сміттєпереробний завод у Львові: реалізація проєкту ще досі триває, однак за цей час EFE виготовила під замовлення понад 100 залізобетонних колон різних довжин. Максимальна — становила 13,5 м та 60 см у перерізі — найбільша довжина колони, яку виробляла компанія станом на зараз. Крім цього, на об’єкті було залито 2 485 м³ сульфатостійкого бетону, розробку складу якого здійснила власна лабораторія EFE.
  • Завод з виробництва сухих будівельних сумішей ACTU: унікальність цього об’єкту полягає у тому, що компанія не лише виготовила металоконструкції та ферми, а й втілила увесь комплекс робіт, включаючи розробку проєкту будівлі та монтаж. 
  • Логістичний центр Protec на Львівщині: цей проєкт став наймасштабнішим зі встановлення бетону для промислових підлог, сумарна кількість якого склала 1481,9 м³. На цьому об'єкті вимоги до рівності підлоги складали лічені міліметри. 

«Великий досвід роботи нашої команди дає можливість клієнтам втілювати нестандартні рішення та реалізовувати складні проєкти. Висококваліфікований персонал EFE надає технічний супровід на всіх етапах будівництва, що включає надання консультацій, розробку проєктів, а також контроль якості робіт», — розповідає комерційна директорка компанії Ольга Деревецька.

Це – лише частина знакових проєктів, для яких компанія постачала продукти. EFE також долучалась до реалізації ТРЦ Victoria Gardens, Епіцентру, артцентру Jam Factory у Львові, заводу Fujikura, підприємству з деревооброки Wood Industries. До того ж EFE вже багато років співпрацює з будівельними й девелоперськими компаніями Avalon, Ріел, Інтергал-Буд, Greenville, Нова Оселя, CONTINENT та іншими.

Як компанія планує розвивати виробництво на третій рік повномасштабного вторгнення, в які напрямки інвестує та як бачить свою роль у подальшому відновленні країни, читайте на 24 каналі