На виробництві EFE відбулась конференція “Сучасні бетонні вироби та технології”. Компанія представила нові продукти

24 травня на Щирецькому заводі компанії EFE у Львівській області відбулася конференція, присвячена сучасним бетонним і залізобетонним виробам та інноваційним рішенням у цій галузі. Подію EFE організувала cпільно з виробником будівельної хімії та технологій MC-Bauchemie Ukraine. 

Конференція зібрала численних клієнтів, партнерів EFE та інших учасників будівельного ринку, які мали змогу ближче ознайомитись з новими продуктами компанії та рішеннями на ринку, аби підвищити ефективність своїх проєктів.

Програма заходу включала ряд актуальних тем:

  • Як перевіряти якість бетонних сумішей і бетону на заводі та на будівельному майданчику — Євгенія Тихолаз, керівник лабораторії бетону MC-Bauchemie Ukraine;
  • Сучасні бетонні суміші компанії EFE та правильний догляд за ними — Богдан Навогольник, директор з виробництва EFE;
  • Ремонт та захист залізобетонних конструкцій — практична демонстрація від Михайла Ващука й Михайла Грищенка, керівника напрямку ремонту бетону та техніка з нанесення компанії MC-Bauchemie Ukraine;го заводу безпосередньо на будівельному майданчику зменшує витрати на транспортування готової бетонної суміші, що важливо з економічної точки зору;
  • Ексклюзивні продукти та новинки EFE: високоміцний бетон для філігранних конструкцій, митий бетон, нові залізобетонні вироби — Богдан Навогольник, директор з виробництва EFE

Серед запрошених гостей були також представники нового гравця на ринку сухих будівельних сумішей — ACTU. Комерційний директор ACTU Богдан Антонюк презентував учасникам продуктову лінійку компанії, серед якої клейові суміші, суміші для штукатурних робіт, систем теплоізоляції, влаштування підлог та ґрунтовки.

Завершальною частиною заходу стала оглядова екскурсія заводом EFE. Учасники мали унікальну можливість безпосередньо спостерігати за тим, як створюють продукцію EFE, й познайомитись з технологіями та командою компанії. 

“Ми раді, що можемо зустрітись з нашими клієнтами та партнерами, з якими ми разом розвиваємось та рухаємо будівельний ринок вперед. Вважаємо, що подібні заходи потрібно проводити частіше. Адже це можливість обмінятись досвідом та зміцнити відносини, що є ключовим на шляху до спільної відбудови нашої країни”, — поділилась Ольга Деревецька, комерційна директорка EFE.