З вірою в перемогу: EFE нарощує інвестиції, щоб забезпечити відбудову в Україні

З вірою в перемогу: EFE нарощує інвестиції, щоб забезпечити відбудову в Україні

З 24 лютого 2022 року EFE зупинила виробництво всього на три дні. Перші замовлення команда почала отримувати вже через тиждень. Відтоді компанія не тільки розширила виробничу базу, а і значно збільшила інвестиції в розвиток. EFE запустила два заводи з виготовлення товарного бетону на додачу до наявних трьох з метою безперебійного забезпечення проєктів з реконструкції.

«З початку повномасштабного вторгнення ми інвестували понад $15 млн в ріст виробничих потужностей. Зокрема, це стосувалось розширення виробництва, модернізації техніки та автоматизації процесів. Окрім запуску додаткових заводів з виробництва бетону, ми ввели в експлуатацію нові виробничі лінії для виготовлення бруківки та залізобетонних виробів», — розповів NV гендиректор EFE Ерджан Озтоп.

У 2023 році на промисловому майданчику в Щирці EFE розпочала виробництво мостових балок, які були використані, зокрема, для відновлення мосту в Ірпені — одному з знакових проєктів масштабної відбудови. Зараз ж виробнича потужність мостових балок EFE сягає 120 штук щомісяця. 

На сьогодні компанія володіє п’ятьма промисловими об'єктами в Україні з виготовлення товарного бетону, залізобетонних конструкцій, металоконструкцій, бруківки та рішень під замовлення. EFE й надалі продовжує нарощувати виробництво продуктів, необхідних для потреби відновлення. 

Більше про те, як EFE вдалось наростити потужності під час великої війни, збільшити команду на третину та як компанія вирішує кадрове питання і долучається до відбудови, читайте на NV.